Huh, megint belevágok...de ezt már megszokhattátok tőlem. :)

Az a helyzet, hogy elég nehéz időszakot élünk át megint...(fő a változatosság...)
Szóval Vivi újra elkezdett pityeregni reggelenként, mikor beviszem az oviba. Ennek igazából semmi értelme, hisz már imádta. Talán az lehet, hogy most az egyik óvónénije már pár hónapja nincs, és hiányzik neki...mint kiderült, súlyos beteg lett, így nem is tudjuk, mikor jön újra.
És amilyen mókás a sors, mit ad? A másik óvónéni is beteg lett, így most ki van függesztve egy heti beosztásos táblázat, hogy mikor ki van a csoporttal. Egyre jobb...szegénykéim teljesen össze lesznek zavarodva.
Itthon is elég zűrös, sokszor rossz, nem hajlandó szót fogadni...miközben anyuci szépen lassan bedilizik.
Ez van...majd túl leszünk ezen is. Mint eddig mindig...csak a végéhez vezető út hosszú és kilátástalan.
Sebaj...kihívások nélkül nincs élet. :)
Viszont jóval előbb jött a húsvéti nyuszi, és tojt Vivinek egy görkori szettet, úgyhogy az az új sláger. Iszonyú ügyesen megy vele, nagyon rövid idő alatt (kb 2 alkalom) belejött. Nem hiába, KERESZTanyja vére. :)))))

Íme, szemléltetésképp:

Egyszerűen meg kell zabálni abban az Alien-sisakban! :)))

Szóval most ez a mindennapos programunk ovi után...illetve ez a hét kimaradt, mert akkora szélviharok vannak, hogy görkorival együtt hazarepítené két pillanat alatt.

Na egyelőre ennyi...majd folytatom

2 megjegyzés:

Gigi írta...

Édesem, de ügyes...ÉN VÉREM.Nem tudom, hogyan, de tény, hogy az:)))))))))

Sok cuppppppp

Ancestor írta...

Nagyon aranyos,remélem hamar túllép a kezdeti problémákon és szeretetben lelkileg éppen fog szép nagy csodálatos nővé cseperedni! Minden jót kívánok!

Megjegyzés küldése