Sziasztok!

Ismét elnézést a kimaradásért, bár már megszokhattátok. :))

Nem nagyon voltam gép előtt a múlt héten, mivel Vivi 5 napig folyamatosan lázas volt és rosszul érezte magát. Viszont meglepően jól viselte, főleg éjszaka...nem nyafogott annyit, csak látszott rajta, hogy semmihez sincs ereje...
Borogattam a kis homlokát és mind a két csuklóját, ami nagyon jól esett neki. Hiába tömtem lázcsillapítóval, fél óra múlva újra forró volt a kis homloka. Hihetetlenül megdolgoztatta a szervezetét ez az 5 nap...aztán picit ment a hasa, elkezdett folyni az orra, viszont a láz megszűnt. Egy hét elteltével beszedtük az összes antibiotikumot és most már jól van...egy minimális nózifolyástól eltekintve, de ennyi úgy gondolom, belefér..
Mikor visszamentünk kontrollra, már nagyon virgonc volt, nem csak ült a székben és várt, mint első alkalommal. Ráadásul épp alvásidőben rendelt a doktornéni, úgyhogy néha fel is kellett állítanom, hogy ne aludjon el, mielőtt bekerülünk. :)
Ébrentartási fázis :)







Aztán tegnap újra megkezdtük az ovit. Már nagyon várta...istenem! El sem hiszem, hogy volt olyan, amikor nem szerette, pedig a tavalyi évet végigordította, most meg...pfff, iszonyat sokat változott...
Szóval most gőzerővel várjuk a szombatot, amiért nagyon hálásak vagyunk Keranyunak, Timiéknek, és Tibi "bácsinak"... :-)))

Íme néhány kép ajándékba...
Van egy hasonló fotóm nekem is, majd előszedem...
 
Békás zuhanysapi :)))

Alvás közben kócosan, kihúzva a párnára :))
Nézzétek a két kis csigáját!!!
Gyönyörű hercegnőcske!!!


Horror Vivi :)))))





2 megjegyzés:

Gigi írta...

Ezeket a képeket én miét nem vettm észre????
Egyem a kis beteg arcocskáját....HOgy nő a haja....nagyon szép vele.
Az egércuccot kérjük!;)
Édes kicsi Babám, de szomorúnak tűnik z első két képen..Kis hősöm.
Sok cuppppp

Ancestor írta...

"Őszinte szívből született az érzés,
gyógyító ez nem is kérdés.
Szeretném Neked adni emlékbe,
hogy bátran lépj a jövőbe.
Tudd,hogy mindig ott leszek,
s ha kell érted bármit megteszek."

Megjegyzés küldése